JJ’S GOLF & MUSIC FESTIVAL

Informacija apie renginį:

Festivalis vyks 2024-06-29, šeštadienį.

JJ GOLF & MUSIC FESTIVAL | VAIDAS BAUMILA, GJAN, GARBANOTAS

Dainininkas ir dainų autorius bei golfo bendruomenės narys Justinas Jarutis organizuoja vienos dienos festivalį Europos Centro Golfo Klube. Tokio, kokio dar Lietuvoje nebuvo. Golfas ir muzika. Muzika ir golfas. Vasariškos žalumos apsuptyje.

Šiuo festivaliu Justinas Jarutis sujungs savo gyvenimą – muziką ir savo aistrą – golfą į vienos dienos patyrimą, į kurį kviečia limituotą kiekį svečių. Festivalį Europos centro golfo klube pradės JJ golfo turnyras: „Organizuoju tokį turnyrą, kuriame pats norėčiau dalyvauti.“ Kol vyks turnyras, mažiau šiame sporte patyrę arba išvis nepatyrę festivalio lankytojai galės iš arčiau susipažinti su golfu ir jį patys išmėginti grupinėse pamokose.

Leidžiantis saulei gyvai pasirodys: VAIDAS BAUMILA, GJAN, GARBANOTAS. Taip pat veiks barai, gros didžėjai, vyks dienos pokalbiai ir kitos pramogos suaugusiems ir vaikams.

Nebūtina mokėti žaisti golfą, kad patirtum unikalaus formato festivalį gražiausiuose golfo laukuose Lietuvoje. JJ GOLF & MUSIC FESTIVAL – kitokia vasaros diena nei įprasta. Bilietų kiekis ribotas.

Paprastas festivalio bilietas – 35 EUR.

Festivalio bilietas su grupine golfo pamoka – 65 EUR.

FESTIVALIO BILIETAI 

 

jjs-golf-music-festival

Rezultatai

Žiūrėkite šio turnyro rezultatus

Jeigu turite prisijungimą – rinkitės šalį ir suveskite savo prisijungimo duomenis. Jeigu neturite prisijungimo – rinkitės “Other union / manual entry” apačioje.

Artimiausi Artėjantys renginiai

Remėjai Partneriai

Registruotis žaidimui